Search Engine Optimisation (SEO)

Βασικό ζητούμενο για την ιστοσελίδα την επιχείρησής σας είναι η εμφάνισή της σε υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι χρήστες αρκούνται μόλις στην 1η ή 2η σελίδα αποτελεσμάτων για να βρουν αυτό που ψάχνουν, ενώ μετά προχωρούν σε νέα αναζήτηση. Σκοπός μας λοιπόν είναι η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων, έτσι ώστε να αυξηθεί κατακόρυφα η επισκεψιμότητά της. Μελετώντας τις ανάγκες της επιχείρησής σας, επιλέγουμε τις κατάλληλες τεχνικές SEO (λέξεις-κλειδιά κλπ) και οργανώνουμε την καλύτερη στρατηγική για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Με την εφαρμογή της και μια έξυπνη διαχείριση, έχετε ένα μόνιμο αποτέλεσμα (αντίθετα με τις διαφημίσεις), εξοικονομείτε χρήματα και τοποθετείστε στις πρώτες επιλογές των χρηστών του διαδικτύου!
Image
Image

Καμπάνιες Google Adwords

Το Google Adwords (ή Google Ads) είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που εξασφαλίζει την αποτελεσματικότερη προβολή της επιχείρησής σας στο Google. Βοηθά τους χρήστες του να την ανακαλύψουν ακριβώς όταν ψάχνουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που εσείς προσφέρετε, τοποθετώντας τη σελίδα σας στις πρώτες θέσεις της αναζήτησης. Επιπλέον σας επιτρέπει να στοχεύσετε τη διαφημιστική σας καμπάνια σε συγκεκριμένες περιοχές ή και χώρες, φέρνοντάς σας σε επαφή με υποψήφιους πελάτες ανεξαρτήτως γεωγραφικής θέσης. Στην intelligent solutions συλλέγουμε και καταγράφουμε όλα τα δεδομένα που την αφορούν ώστε να σας ενημερώνουμε για το πόσοι είδαν τη διαφήμιση, πόσοι τελικά επισκέφτηκαν τη σελίδα σας καθώς και από ποια περιοχή προέρχονταν. Έτσι σας παρουσιάζουμε μια πλήρη εικόνα της αποδοτικότητας της καμπάνιας και μπορούμε ανά πάσα στιγμή να τη διαμορφώσουμε όπως επιθυμείτε. Αξιοποιώντας πλήρως αυτό το εργαλείο, οργανώνουμε την κατάλληλη διαφημιστική καμπάνια Google Adwords για την επιχείρησή σας ανάλογα με το αντικείμενό της, το αγοραστικό κοινό στο οποίο στοχεύτε και το ποσό που θέλετε να επενδύσετε, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα!

Διαφημιστική καμπάνια στα social media

Η ευρύτατη χρήση και διάδοση των social media είναι γνωστή: εκαντοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν τα Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest κλπ για να ενημερωθούν, να επικοινωνήσουν και να ψυχαγωγηθούν. Η προβολή λοιπόν σ' αυτά τα μέσα είναι μια κίνηση στρατηγικής σημασίας για κάθε επιχείρηση που θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στη διαδικτυακή αγορά αλλά και να εκσυγχρονιστεί σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής. Με βαθιά γνώση του αντικειμένου και μελετώντας το προφίλ και τις ανάγκες της επιχείρησής σας, διαμορφώνουμε μια στοχευμένη και “έξυπνη” παρουσία της στα social media. Έτσι η διαφήμισή σας εμφανίζεται στο χρήστη που εκείνη την ώρα περιηγείται σ' αυτές τις πλατφόρμες και η επιχείρηση τού γίνεται γνωστή και άμεσα προσβάσιμη. Δεδομένου επίσης ότι η πλειοψηφία των χρηστών επιλέγει να περιηγηθεί από κινητά τηλέφωνα, φροντίζουμε και για τη mobile διαμόρφωση της διαφήμισης προκειμένου να εμφανίζεται ιδανικά σε κάθε είδους συσκευή.
Image
Image

Δημιουργία και διαχείριση λογαριασμού στα social media (ανάπτυξη περιεχομένου και δικτύωση)

Εκτός απ' τη διαφήμιση της επιχείρησής σας στα social media, μια ακόμα έξυπνη κίνηση για την προώθησή της είναι η δημιουργία εταιρικού προφίλ. Εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για εσάς τη δική σας εταιρική σελίδα σε Facebook, Instagram, Linkedin κλπ, πετυχαίνοντας έτσι κάτι περισσότερο απ' την προβολή σας στους χρήστες αυτών των δικτύων: σας βάζουμε στην καθημερινότητά τους, κοινοποιούμε το αντικείμενό σας και σας εδραιώνουμε στη μνήμη τους. Το γεγονός μάλιστα ότι τα social media συνδέονται μεταξύ τους, δίνει τη δυνατότητα να μοιράζονται οι αναρτήσεις σας σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό – έτσι δημιουργούμε σχέσεις με υποψήφιους πελάτες σας πιο εύκολα από ποτέ! Δημιουργώντας ένα εταιρικό προφίλ που θα αντανακλά ιδανικά το ύφος της δουλειάς σας και διατηρώντας το ενεργό με συνεχείς δημοσιεύσεις (κείμενα/φωτογραφίες/βίντεο κλπ) που θα αφορούν την επιχείρηση, οργάνωση της διαφημιστικής της καμπάνιας, διεξαγωγή διαγωνισμών/event για προσέλκυση χρηστών κλπ, σας εξοπλίζουμε με ένα ανταγωνιστικό εργαλείο που θα σας προβάλλει στο κοινό των δημοφιλών αυτών δικτύων με τον καλύτερο τρόπο!

Κειμενογραφία

Κάτι που πολλοί δε φαντάζονται, είναι η σημασία που έχουν τα κείμενα μιας ιστοσελίδας για την αποδοτικότερη παρουσίασή της. Από την Αρχική σελίδα μέχρι μια απλή αίτηση ή ένα δελτίο τύπου, όλα πρέπει να αποδίδονται με σαφήνεια αλλά και ελκυστικά, ώστε να “κρατήσουν” τον επισκέπτη και να παραμείνει στη σελίδα. Τα κείμενα αυτά είναι δουλειά του κειμενογράφου. Μελετώντας το αντικείμενο, το ύφος και τους στόχους της επιχείρησής σας, επιλέγουμε τις κατάλληλες λέξεις και φράσεις που θα σας εμφανίσουν ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και συντάσσουμε το σωστό γραπτό κείμενο που θα προσελκύσει αποτελεσματικά περισσότερους επισκέπτες. Η ιδανική διατύπωση είναι διαφορετική για κάθε περίπτωση: μια διαφήμιση πρέπει να αποτυπώνει την κεντρική ιδέα της εταιρίας και να είναι ελκυστική προς τον πελάτη, η περιγραφή ενός προϊόντος e-shop σύντομη και κατατοπιστική για να πείσει τον επισκέπτη να αγοράσει, ένα post στα social media έξυπνο ή χιουμοριστικό για να τραβήξει την προσοχή του χρήστη και ούτω καθεξής. Έχοντας δίπλα σας τον κατάλληλο επαγγελματία κειμενογράφο κάνετε την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίζει και έχετε εγγυημένα αποτελέσματα!
Image
Image

Mobile marketing

Στις μέρες μας η χρήση smartphones και tablets έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Με όλο και περισσότερους χρήστες του διαδικτύου να πλοηγούνται ή να κάνουν τις αγορές τους σε εφαρμογές μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, το Mobile Marketing, όπως ονομάζεται, έχει αναδειχθεί σε ισχυρό εργαλείο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν και εδραιώσουν την παρουσία τους στην ιντερνετική αγορά. Το εύρος του αγοραστικού κοινού που προσφέρεται και η ευκολία στις συναλλαγές (μιας και ο χρήστης μπορεί να προβεί σε αγορά οποιαδήποτε ώρα ακόμα και απ' τον καναπέ του σπιτιού του), καθιστούν το Mobile Marketing ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην ανάδειξη μιας επιχείρησης και στην απόκτηση νέων πελατών. Στην intelligent solutions σας προτείνουμε επιλογές που ταιριάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ και εξασφαλίζουν τη θέση σας και σε αυτό το κομμάτι της διαδικτυακής αγοράς. Αξιοποιώντας πλήρως το επαγγελματικό αυτό εργαλείο, φέρνουμε τους καταναλωτές πιο κοντά στη επιχείρησή σας και σας κάνουμε να ξεχωρίζετε απ' τον ανταγωνισμό!

Google Analytics και Reporting

Το Google Analytics είναι ένα λογισμικό της Google που καταγράφει όλα τα δεδομένα που αφορούν μια ιστοσελίδα και που μπορεί ν' αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τον επαγγελματία. Παρά τη χρησιμότητά του, λίγοι είναι εκείνοι που το εκμεταλλεύονται πλήρως και πετυχαίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμείς το κάνουμε για εσάς! Αξιοποιώντας το στο μέγιστο βαθμό, συγκεντρώνουμε στατιστικά στοιχεία και αναφορές σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας που κέντρισαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών, την αποδοτικότητα της διαφημιστικής σας καμπάνιας, το προφίλ των χρηστών που επισκέφτηκε την ιστοσελίδα και εν γένει τη δυναμική της. Με όλες αυτές τις μετρήσεις στη διάθεσή μας, σας παρουσιάζουμε μια πλήρη εικόνα της κινητικότητας και της απόδοσης της ιστοσελίδας σας και είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε, αν χρειαστεί, σε τροποποιήσεις που θα σας εξασφαλίσουν ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα!
Image
Image

E-mail καμπάνια

Η αποστολή Newsletter είναι επίσης μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος προώθησης της επιχείρησής σας. Οι υποψήφιοι πελάτες έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και εσείς έχετε στη διάθεσή σας τα στοιχεία επικοινωνίας τους προκειμένου να τους ενημερώνετε για τα νέα της εταιρείας, τις προσφορές που μπορεί να τους ενδιαφέρουν κλπ. Ωστόσο αυτό πρέπει να πραγματοποιείται στο κατάλληλο πλαίσιο, ώστε να ενεργοποιήσει και όχι να απωθήσει το αγοραστικό σας κοινό. Στην intelligent solutions οργανώνουμε αποδοτικές e-mail καμπάνιες με σωστά δομημένα κείμενα, λέξεις κλειδιά που τραβούν την προσοχή του παραλήπτη και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, προωθώντας την επιχείρησή σας στο υπάρχον και μελλοντικό πελατολόγιό σας με τον καλύτερο τρόπο.
 
Αναλαμβάνοντας την καμπάνια σας, σας παρέχουμε:
  • Εκπαίδευση και ανάπτυξη στρατηγικής για τον σωστό τρόπο συλλογής email, ανάπτυξης περιεχομένου, αποστολής newsletter
  • Μηχανισμό συλλογής email στο site σας
  • Μηχανισμό διαχείρισης των email
  • Σχεδιασμό newsletter template
  • Μηχανισμούς reporting
  • Ανάπτυξη ποιοτικού & ελκυστικού διαφημιστικού περιεχομένου
  • Τεχνική υποστήριξη ώστε τα newsletter σας να μην αναφέρονται ως spam (ανεπιθύμητα)
Η περιήγησή σας στον ιστότοπο συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Ok