Με τη δυναμική του διαδικτύου ολοένα να εξαπλώνεται, τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά η χρήση smartphones και tablets. Πλέον συσκευές αυτού του τύπου έχουν τόσο ανεπτυγμένες δυνατότητες που επιτρέπουν στο χρήστη τους να επισκεφτεί τις ιστοσελίδες που θέλει σαν να το έκανε από ένα desktop υπολογιστή ή laptop -απλά σε μικρότερο μέγεθος οθόνης! Είναι λοιπόν ένα ακόμα μέσο που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να προβληθεί αποτελεσματικά επιχείρησή σας: δημιουργώντας τη δική σας εφαρμογή για χρήση από κινητό η τάμπλετ (mobile application), συστήνεστε στο ευρύ κοινό του διαδικτύου και κάνετε την ιστοσελίδα σας προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως της συσκευής που επιλέγουν για να πλοηγηθούν. Έτσι αναβαθμίζεται η επιχείρησή σας και ο χρήστης έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ιστοσελίδα σας ακόμα και όταν την επισκέπτεται από το smartphone ή το tablet του.
Για να αποδειχτεί ένα mobile application πολύτιμο εργαλείο, πρέπει να εξασφαλίζεται η άρτια λειτουργία του σε κάθε κινητή συσκευή. Στην digital solutions κατασκευάζουμε native εφαρμογές για συσκευές που χρησιμοποιούν λειτουργικά Android και iOS. Λειτουργικό Android έχουν τα κινητά smartphones και τα περισσότερα tablets, ενώ iOS έχουν οι συσκευές iPhone, iPad και iPod touch.
Image

Ανάπτυξη εφαρμογών Android

Το λειτουργικό Android αποτελεί το πιο συνηθισμένο σύστημα στα κινητά τηλέφωνα και tablet. Κατασκευάστρια εταιρία του είναι η  Google και  Applications Market το Google Play.  Εμείς κατασκευάζουμε για εσάς εφαρμογές για Android δοκιμασμένες σε όλες τις κινητές συσκευές, εξασφαλίζοντάς τους διαφορετικές εμφανίσεις (layout) για να προβάλλονται χωρίς προβλήματα σε κάθε μέγεθος οθόνης. Με τις Android συσκευές ν' αποτελούν σταθερή αξία στην αγορά, μια δική σας ανάλογη εφαρμογή σας βοηθά να εδραιώσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο έναντι των ανταγωνιστών σας με τον πιο απλό τρόπο για τους χρήστες!
Image

 Ανάπτυξη εφαρμογών iOS

Είναι το λειτουργικό που χρησιμοποιεί το δημοφιλέστερο κινητό τηλέφωνο, το iΡhone, καθώς και η ταμπλέτα της ίδιας εταιρίας, το iΡad. Κατασκευάστρια εταιρία είναι η Apple και application Μarket αποκλειστικά το App store. Η δημοφιλία του και η εντυπωσιακή εμπειρία πλοήγησης που προσφέρει έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις στη δημιουργία δικής τους iOS εφαρμογής , ούτως ώστε να είναι ανοιχτές στο μεγάλο κοινό του App store. Κατασκευάζοντας εφαρμογές που προσαρμόζουν την εμφάνιση και τις λειτουργίες τους σε κάθε περίπτωση, στην intelligent solutions σας εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησής σας σε κάθε συσκευή iphone και ipad!
Η περιήγησή σας στον ιστότοπο συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Ok