Πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης - Σύγχρονες και Ασύγχρονες

H Intelligent Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο ασύγχρονης όσο και σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης βασισμένες στις πιο ανεπτυγμένες τεχνολογικά πλατφόρμες. Η εμπειρία ετών που διαθέτουμε στο χώρο των εφαρμογών του e-Learning και των LMS (Learning Management System), και αφού καταγράψουμε πρώτα τις ανάγκες σας, μας επιτρέπει να σας προτείνουμε την ιδανική λύση που ταιριάζει στο στυλ εκπαίδευσης του οργανισμού σας και καλύπτει στο έπακρο τις πραγμτικές σας ανάγκες.


Όλες οι λύσεις που προτείνουμε είναι ευέλικτες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες που προκύπτουν και στους πιο ευέλικτους, εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Όποτε κρίνετε πως οι ανάγκες σας μεταβάλλονται, το ίδιο θα μπορεί να κάνει και η πλατφόρμα σας. Σκοπός των υπηρεσιών της Intelligent Solutions δεν είναι να δεσμεύει τον οργσνισμό σας αλλά να τον υποστηρίζει στην ανάπτυξή του.


Η Intelligent Solutions δεν παραδίδει απλώς μια πλατφόρμα στον οργανισμό σας αλλά σας παρέχει σε μόνιμη βάση υποστήριξη για την επιτυχημένη αξιοποίηση της εφαρμογής στο μέγιστο δυνατό από τον οργανισμό σας.

Τι μπορείτε να κάνετε με την εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Image

Ασύγχρονη Εκπαίδευση

Η πλατφόρμα Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.
Image

Σύγχρονη Εκπαίδευση

Η σύγχρονη Τηλεκπαίδευση επιτρέπει την αμφίδρομη οπτικοακουστική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ ατόμων που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες, αξιοποιώντας κατάλληλο εξοπλισμό που παρέχει δυνατότητες ανταλλαγής εικόνας, ήχου και δεδομένων μεταξύ δύο ή περισσότερων απομακρυσμένων σημείων, χρησιμοποιώντας διαθέσιμα ψηφιακά δίκτυα επικοινωνίας.
Image

Σεμινάρια

Διοργανώστε τα δικά σας εξ αποστάσεως σεμινάρια εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Οι λειτουργίες της σύγχρονης εκπαίδευσης περιλαμβάνουν

Image

Τηλεδιάσκεψη

Τηλεδιάσκεψη από τους προσωπικούς σας υπολογιστές από όπου και αν βρίσκεστε.
Image

Whiteboard

Χρήση ασπροπίνακα για σχολιασμό πάνω σε παρουσιάσεις (whiteboard).
Image

Αμφίδρομο Ήχο

Ολοκληρωμένος αμφίδρομος ήχος μεταξύ των συμμετεχόντων που βρίσκονται μέσα στην εικονική αίθουσα.
Η περιήγησή σας στον ιστότοπο συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Ok